Nyfødtfotografering

Nyfødt fotografering

Et nyfødt barn er bare vakkert! De første dagene er unike og man glemmer fort hvor små de er. Vi anbefaler nyfødtfotografering inne de første 14 dagene. Babayene utvikler seg veldig fort og de første magiske øyeblikkene er snart over. Den første tiden er det lettere å få barnet til å sove og slappe av, noe de fleste forbinder med bilder av nyfødte.

Reserver gjerne nyfødtfotografering før barnet er født, slik at vi kan sette av tid i kalenderen. Vi kan justere og tilpasse tidspunktet etter fødselen.
Jeg bruker alltid minst mulig rekvisita i bildene, men vi har det som trengt for å få variasjon i bildene. Ta gjerne med barnets egne tepper o.l. Det gjør det mer personlig. Det aller fineste man kan ha med på bildene er foreldre og søsken. Vi beregner normalt ca. to timer til en fotografering av nyfødt.

-Hvordan gjør vi det?-

Vi deler kostnadene med fotografering inn i to hoveddeler, fotografering og etterbestillinger. Filer er ikke inkludert i fotograferingen. De fleste av våre kunder lager bilder og produkter gjennom oss, for høyest mulig kvalitet. Valg av bilder og produkter hjelper vi med på visningstime etter fotograferingen. Den er inkludert i fotograferingen men er selvfølgelig ikke obligatorisk…. bare nesten….

-Fotograferingsprisen dekker-

Fotograferingsprisen dekker forberedelser, selve fotograferingen, arkivering, plukking og klargjøring av bilder til presentasjon. Bildene presenteres via egen innlogging på vår hjemmeside i både farge og sorthvitt. Visningstime er inkludert i prisen. Den har vi vanligvis 3-4 uker etter fotograferingen. Da går vi gjennom bildene og ser på forskjellige produkter og løsninger. 

Vi har 10% visningsrabatt på alle forstørrelser bestilt innen 6 uker etter fotograferingestimen. 

-Etterbestillinger-

Med etterbestillinger mener vi forstørrelser, små og store til eget hjem eller som fine gaver til familien. Vi kan lage mange forskjellige produkter og løsninger. Takkekort og julekort er et naturlig produkt når man har vært hos fotografen og album hører med for de fleste. Vi har et stort utvalg rammer slik at dere kan få alt ferdig fra oss. Rammer snakker vi om på visning, det er det for mange av til å ta med her. Prislisten viser de vanligste størrelsene og produktene. Vi lager gjerne bilder med spesialmål hvis det ønskes. For de som ønsker å lage produkter selv selger vi høyoppløselige filer med kopirettigheter til privat bruk.